Cerita 44 In College

You’re reading novel Cerita 44 In College online at LightNovelFree.com. Please use the follow button to get notification about the latest chapter next time when you visit LightNovelFree.com. Use F11 button to read novel in full-screen(PC only). Drop by anytime you want to read free – fast – latest novel. It’s great if you could leave a comment, share your opinion about the new chapters, new novel with others on the internet. We’ll do our best to bring you the finest, latest novel everyday. Enjoy!

Nikmat Oral Seks Dikolej –

Pengalaman ini adalah kenangan manis dan basah. dengn bekas awek. Kami kenal antara satu ngann lain semasa kami di pusat matrikulasi sebuah universiti tempatan.

Mula mula tu kami biasbiasa jer, kawan macam oang lain gak. Pegang2 tangan, usap skit2, etc. Aku pendekkan citerla no. Satu hari tu kat kedai runcit yang kecil dalam kolej jugak la, aku terlihat bahagian atas dada awek aku nih.

Dia pakai blouse longgar giler kaler krim ngann seluar putih yang takla berapa nipis tapi kalau dah mata tuh jahat nak mampus. terkata jugakla nipis. Nampak line panties dia wo. tak tahan gua.

Dia pakai bra hitam yang ada bunga bunga tu. Saiz dia 36C. Pandai pandai la korang imaginasikan nya. Tetiba jer aku stim gila. Bagai nak pecah adik nan satu itu. Macam tak biasa melihat payudara tanpa seurat benang pun tapi hari tu aku tak tau kenapa tengok dia punya kot. tak leh nak tahan langsung!

Di suatu sudut yang agak terpencil, aku beranikan diri untuk merapatkan tubuh aku nih kepadanya. Aku pakai jeans tapi kekerasan adik ku nan satu itu mmg terserlah. Menonjol ajer. Then aku rapatkan bahagian tubuh aku yang terletak adik ku nan satu itu ke bahagian jubur nya. Mak aaih! Sedap giler! Dia pun tak melawan, c.u.ma bila ada orang datang kat tempat tu kami lari ler kejab.

Aku raba lak dubur dia yang pejal tu. Peeh. Sedap siol! Begitulah pada mulanya awal perlakuan seksual kami. Raba2, intai2 buah2 dada dia. Tapi dia tak penah buat kat aku, aku jer yang buat kat dia. Aku tau dia stim giler jugak sebab dia tak melawan! Minah nih ader kata. Bukan kata dia pun tapi kata parents dia.

Aku lagila kokak jer takder transport langsung. Dalam pada ini aku ngann dia nih dah pandaila stim-menyetim tapi lum lagila buat benda2 lain yang berat berat. Hehehehe! dgn kata dia nih, (yang dia pinjam kejab ngann parents dia) kitaoang gi tgk wayang.

Dalam perjalanan tu, aku yang telah menjadi berani untuk mengoperasikan tangan aku nih, telah menjalarkan tangan ini ke arah pahanya. Aku gosok gosok, picit2, cubit cubit, usap usap. Dia yang bawak kata so aku bebasla skit untuk berfoyer2.

Aku tanya dia dia stim tak aku buat camtu. Dia kata tak! hah! Aku tau dia stim tapi malu! Perlakuan2 yang disebut tadi aku lakukan hanye diluar jeans yang dia pakai. Walaupun diluar namun aku dapat rasa kehangatan pahanya. Aku ada gak gi kat tempat sulit dia, pun kat luar jeans jugak. Aku macam nak terpancut inikan pulak dia! Dalam panggung aku lagila berani. Memula masuk aku dah ramas2 jubur dia.

Dah duduk aku taruk tgn kanan aku kat bahu dia. Then macam biasalah turun perlahan2 ke arah payudara kanan dia. Aku ramas pelan2 then dgn sedikit kekuatan. Aku carik puting dia. Bila jumpa aku gentel semahunya. Mata dia maintain kat screen wayang tu tapi aku tau dia pun syok macam nak mampus macam aku juga! Bila aku dah puas aku gasaklak tgn aku kat paha dia.


Aku buatla macam aku buat kat dia dalam kata tadi. Bila aku dah steam sangat, aku pegang tgn kiri dia then aku letakkan betul2 kat sebelah adik ku nan satu itu. Cerita s.e.x Nikmat Oral Seks Dikolej Memula tu dia macam tak layan jer. tapi bila tgn kanan aku nih menjalar dan mengusap dan menekan dan meramas dan menggosok bahagian faraj nya, dia urut. mak aih! Bagai nak rak siol kena buat camtu.

Kita oang pun bersuksukaan kat dalam tu sampaila abis citer tu. Tapi keseronokan itu tidak habis begitu sahaja. Dalam perjalanan balik ke kolej, dah malam dah time tu, aku meneruskan perlakuan2 itu dgn persetujuannya.

Then aku terdapat satu idea (yang semestinya nakal). Aku cium bibir dia. Kelam-kabut terus bawak kata.

Then aku angkat kaki tudung dia, aku taruk kat belakang dia. Then t-s.h.i.+rt dia yang ada tiga butang tu cuba aku tanggalkan tapi tak berjaya. Aku tak mengalah. Dada atas dia dah clear, aku pun cium kat situ.

Then aku gerakkan tgn kiri aku ke payudara kanan dia, aku ramas kat luar baju dia. Aku tetiba terfikir, apala bodonya. masukkan jerla dalam baju dia. Bila dah dapat idea best tu aku pun masukkan tgn kiri aku ke dalam bajunya. Aku selak, nampakla bra dia kaler krim berhias kain berbunga. Aku jadik stim nih. Aku ramas payudara dia. Aku jadik tegang abis.

Bila ramas payudara dia dgn bra sekali tu biasalah tersengaja bagi kena bahagian daging payudara dia yang tanpa kain. Lagila stimm. Aku ambil tindakan berani dgn menolak bra yang menutupi payudara kanan dia. Wah. first time nampak benda tu betul betul depan bijik mata. Pemandangan indah siol! Puting dia kaler c.o.klat gelap (standard laa) and keras semacam mahu meletup siol! Aku apa lagi terusla menyonyot puting dia tu. Tangan kanan aku lak meramas payudara kiri dia. Wah. indahnya dunia. Dah macam sepuluh minit aku buat gitu then aku berenti pasal dia dah takleh bawak kata.

Tapi aku tak kasik dia buat apa apa dengn bra dan baju dia. Abisla terbuka untuk mata aku menjamunya selama perjalanan balik tu. Tegang ajer aku tengok puting dia.

Syok gila!

Sampai kat kolej lak kitaoang tak terus balik. Ma.n.a.leh balik terus. Tak complete lagi ye dak? Kitaoang pusing2 satu kolej. Sampai satu tempat yang bolehla dikatakan oang takut nak pegi pasal takut jumpa hantu, kitoang berenti. Cerita lucah Nikmat Oral Seks Dikolej Bila kereta berenti jer aku terus jer cium dia dgn rakus yang amat! Dia pun dah ready dahh time tu.

Aku pun belasahla cium dia sampai mencungap minah tu. then aku terus bukakkan tudung dia. peh. macam nuralbania siol! Aku tak sangkala macam tu punya cun. Then aku bukak baju dia, bra dia, jeans dia aku turunkan skit bersama sama dgn panties dia. Aku terus nonyot puting payudara kanan dia, gigit2 skit, jilat jilat. Tgn kanan aku ramas payudara kiri dia, gentel gentel puting dia, tarik tarik, tekan tekan. Tangan kiri aku lak aku dakapkan faraj dia yang dah banjir melekit lekit tuh, gosok gosok, cubit cubit, tekan tekan bibir faraj dia, jolok2, main2, gentel gentel, etc. etc. burit dia berbeulu lebat siol!

Tu yangaku tak tahan sangat2 tuh. Dia lak bukak b.u.t.tons pada jeans aku, keluarkan batang konek ku nan satu itu dan menggenggam, mengusap, mengurut, menggentel bahagian kepala yang dah keluar satu cairan akibat keasyikan permainan tangannya.
Find authorized novels in Webnovel,faster updates, better experience,Please click for visiting.

Then aku jumpa biji indah dia aku gentel la. Peh. reaction dia yg aku tak tahan tu. mengerang erang, menjerit jerit, mintak aku jgn berenti finger-f.u.c.k dia. Then tetiba jer dia kepit paha dia, then jus kenikmatan pun keluar dgn banyaknya daripada faraj dia. Aku pun ambil kesempatan menjilat jus itu. Nikmat gila cakap lu! Pendekkan citer skit, aku buat prosedur tu berulang kali sampai 3 kali lagi dia mencapai puncak syahwat. Tiap2 kali dia c.u.m mesti dia senyum kat aku. Then aku suruh dia duduk kat seat belakang. Tadi tu dia ada kat driver seat. Kat situ sempit takleh nak c.u.n.n.i.l.i.n.g.u.s dia. Itulah tujuan aku suruh dia duk kat seat belakang. Bila dah ada kat seat belakang yang lebih luas maka aku lebih bebas untuk melakukan apa sahaja.

Aku suruh dia baring. Then aku kangkangkan kaki dia. Peh! burit dia basah gila siol! Aku dah kemaruk sangat dah aku terus hisap jus faraj dia yang melimpah-ruah tu. Mak aaiih! Aku jilat indah dia, mulut dia punya bunyi. fuh! Stim giler! Adik ku nan satu tu pun keras nak mampos dah.

Aku main2 ngann lidah aku, masuk keluar, gigit bibir faraj dia. Dia ramas ramaskepala aku, tarik tarik rambut aku pasal kegelian yang teramat nikmat. Nikmat Oral Seks Dikolej Citer lucah movie seks kolej Pada satu ketika dia tarik tangan aku suruh ramas buah dada dia.

Frankly la wei. tak dapat nak concentrate mana satu nak bantai, mulut nak, tangan pun nak, adik pun nak jugak! Tak lama lepas tu dia kepit kepala aku. Mesti dia nak c.u.m nih. Tekaan aku betul pasal tetiba jer aku dapat minum jus dia lagi. Gila best siol! Aku nak jugak pancut macam dia dah rasa beberapa kali. Aku pulak take turn untuk baring. Tak payah aku suruh dia terus jer kolom batang kote aku.

Dia hisap kepala, main2 ngann lidah dia, hisap macam budak makan aiskrim! Gila aku tak tahan. Terror siol dia buat. Takler dia dapat kolom sampai habis tapi cukup ler buat aku tak karuan. Hangat gila terasa mulut dia. Setelah lebih kurang sepuluh minit dia felatio aku, aku rasa macam nak terpancut. Aku tanya dia nak pancut dalam mulut ker kat luar? Dia terus jer nyonyot batang kote aku. Aku apalagi. terus menabur benih aku dalam mulut dia. Dia telan the first few pancutan, yang lain dia hisap abis. Tak terkata siol nikmatnya meletus dalam mulut perempuan.

Kini tibalah masanya aku menjalankan tanggungjawab aku terhadap batang kote aku nan satu ini. Aku cakap kat dia this is it. Dia senyum jer sambil mengangkangkan kakinya seluas yang mungkin. Aku nampak jer faraj dia aku dah tak tahan dah. Berlendir2! Menggiurkan! Aku tak tunggu lama, lepas keras jer balik batang konek ku nan satu itu aku terus jer masukkan dalam faraj dia. Kalau dah dara tu dara jugakla. Sakit kata dia bila batang konek ku nan satu itu menerjah masuk ke dalam lubang nikmatnya. Terpaksa la aku control skit.

Then masukkan pelan2, sambil dengar dia punya reaction. Mula2 aku dengar sakit bang, sakit bang. Then tak lama lepas tu dia katalak sedap sayang, sedapa sayang. hah! Bila dah sedap tu aku dayungla bagai nak rak. Aku sorong laju, tarik perlahan. sorong laju, tarik perlahan. songkit songkit skit bagi kena kat indah dia banyak skit. Dia punya kemut, macam perah susu lembu ko tau. terasa sgt kemutan dia terhadap batang konek ku nan satu itu.

Sekejab jer minah tu c.u.m. Aku pun nak c.u.m jugak maka aku hentam lagi dgn sedikit kekuatan. Dia pun tolong gak dgn mengemut dgn lebih kuat. Then aku rasa macam nak c.u.m. aku sound dia nak anak ke tidak? Tapi aku sendiri tak sempat dengar jawapan dia dah terpancut dalam faraj dia. So nasibla aku kata dalam hati. Dah abis tu kitaoang pun baring, usap usap, gentel gentel skit2, urut urut etc. etc.

Aku rasalah part yang betul2 best ialah bila aku dapat hisap faraj dia. Jus dia sedap gila wei. Lagi a. bila dia hisap batang konek ku nan satu itu. Peh. takder perkataan yang dapat menggambarkan kenikmatannya. Lagi satu part yang best ialah bila dapat pancut dalam faraj dia. Waduh, takleh nak citeer!

Tapi sayang tak lama pas tu dia mintak break. Aku frust jugakla pasal aku sayang kat dia. Maube pasal aku tak cukup kaya kot.

Itu la kenangan di kolej

Cerita 44 In College

You're reading novel Cerita 44 In College online at LightNovelFree.com. You can use the follow function to bookmark your favorite novel ( Only for registered users ). If you find any errors ( broken links, can't load photos, etc.. ), Please let us know so we can fix it as soon as possible. And when you start a conversation or debate about a certain topic with other people, please do not offend them just because you don't like their opinions.


Cerita 44 In College summary

You're reading Cerita 44 In College. This novel has been translated by Updating. Author: WinkuN already has 39 views.

It's great if you read and follow any novel on our website. We promise you that we'll bring you the latest, hottest novel everyday and FREE.

LightNovelFree.com is a most smartest website for reading novel online, it can automatic resize images to fit your pc screen, even on your mobile. Experience now by using your smartphone and access to LightNovelFree.com